Syrna naturell 2,2 % 1 L Rørosmeieriet

Økologisk Syrna Naturell 2,2 % fett
Produsent: Rørosmeieriet
Varenr.: RM20613
kr 32,00

Økologisk Syrna Naturell 2,2 % fett

Syrna Naturell er god og mild, og laget med Rørosmeieriets unike tettekultur og kjernemelk.

Melka er naturlig supermat og har en egen evne til å gi saftig bakst med god holdbarhet. Den er også perfekt til vafler, sveler og andre rører, men også til marinader og i annen matlaging. Den egner seg selvfølgelig også godt som naturlig og frisk drikke.

Syrna Naturell er et naturprodukt, og farge og smak varierer naturlig med syrningsprosessen. Det er lurt å vende kartongen før du nyter innholdet.

Ekte kjernemelk, eller buttermilk, er en ettertraktet og mye brukt råvare over hele verden, som for eksempel i mattrendene fra Midt-Østen og India som er på full fart hit. Syrna Naturell er en god erstatning for buttermilk i utenlandske oppskrifter.

God å drikke og perfekt til matlaging som bakst, vafler, sveler og andre rører.

Fordi dette er eit naturprodukt, vil smak og konsistens variere med syrningsprosessen. Husk å riste kartongen før du nyt innhaldet.

SE, LUKT, SMAK

Er du usikker på om melka er gammel? Se, lukt og smak før du kaster den, den kan brukes lenger enn du tror. Slik sparer du både penger og miljøet.

Hvis melka har gått ut på dato, men virker fin, prøv den i matlaging.

MILJØVENNLIG KARTONG

Mjølkekartongen er laget av fornybare råmaterialer. Det brukes restprodukt fra andre verdikjeder på plastbelegget innvendig og korkene, og kartongen kommer fra bærekraftig skogsdrift. Dette er sirkulær økonomi og bærekraft i praksis.

Siden 2016 har Rørosmeieriet redusert co2-avtrykket på kartongen med 40 prosent.

Husk å skylle, brette og stappe!

NÆRINGSINNOLD pr. 100 gram

Energi: 204kJ (50 kcal)
Fett: 2,2 g
Hvorav mettede fettsyrer 1,4 g
Karbohydrat: 4,2 g
Hvorav sukkerarter: 4,2 g
Protein: 3,3 g
Salt: 0,1 g

 

Ingrediensar:

Helmelk*, kjernemelk fra Røros Smør ™ 50%* og Rørosmeieriets tettekultur*

(*økologisk)

Allergen: Melk


Økologisk lavpasteurisert og ikkje-homogenisert lettmjølk, kjernemjølk frå Røros Smør (20 %), og Rørosmeieriet sin tettekultur.

Produkter spesifikasjoner
Allergen mjølk
Næringsdeklarasjon Næringsinnhald per 100 g:= ;Energi=164kJ / 39 kcal ;Feitt=1,2 g ;_derav metta feitt=0,8 g ;Karbohydrat=4,2 g ;_derav sukkerartar=4,2g ;Protein=2,9 g ;Salt 0,1 g